Category: Shrove e martë

Dita Pancake 2018 {Shrove e martë} në Mbretërinë e Bashkuar, frëngjisht, Angli, & Londër

Pancake Day 2018/Shrove Tuesday Shrove Tuesday 2018 also known as Pancake Tuesday or Pancake day 2018 është dita në shkurt apo mars menjëherë përpara Ash Wednesday, e cila festohet në disa vende nga pancakes konsumojnë. në vende të tjera, sidomos ato ku ajo është quajtur Mardi Gras apo ndonjë përkthim të saj, kjo është një ditë karnaval, dhe […]

Valentine's Day © 2017 Frontier Theme